Giant: xtc, fathom, synoniem voor een klasbak hardtail

HARDTAIL carbon: xtc advanced

Een totaal nieuw ontwikkeld platform: De XTC Advanced. Giant maakte zijn 29er mountainbikes veel beter dan zijn voorloper. Sneller, wendbaarder en lichter. En een top optie: elke 29er is tevens als 27,5+ te rijden door de verstelbare achteras montagepunten en Boost voorvorken.

Deze gloednieuwe, veelzijdige hardtail heeft een lichtgewicht Advanced-grade composite-frame dat volgepakt zit met technologie voor de meest uiteenlopende offroad-avonturen. In zijn 29er-vorm is hij klaar om te gaan racen. Maar je kunt ook omschakelen en hem ombouwen tot een 27.5+, of zelfs singlespeed gaan, waardoor dit een echte allround XC-machine wordt voor uiteenlopende omstandigheden en voor elk soort terrein dat je tegenkomt. Hij is voorzien van bredere Boost-naven (110 voor/148 achter) waardoor de wielstijfheid toeneemt voor een betere handling. Daarnaast neemt de bandenvrijheid toe en wordt de kettinglijn geoptimaliseerd voor een vlekkeloze werking van de aandrijflijn. Een 27.2 zadelpen voegt verticale flexibiliteit toe, de MegaDrive onderbuis en bovenbuis werken samen om de stijfheid van het chassis te maximaliseren en het PowerCore bottom bracket geeft je ultra-efficiënte krachtoverdracht.

Daarnaast neemt de bandenvrijheid toe en wordt de kettinglijn geoptimaliseerd voor een vlekkeloze werking van de aandrijflijn. Een 27.2 zadelpen voegt verticale flexibiliteit toe, de MegaDrive onderbuis en bovenbuis werken samen om de stijfheid van het chassis te maximaliseren en het PowerCore bottom bracket geeft je ultra-efficiënte krachtoverdracht.

Hardtail aluminium: FathOM

XTC techniek en geometrie in een licht metalen jasje. Ongekende value for money levert Giant met deze serie. Altijd een goede afmontage, altijd een goede zit. En een frame om van te smullen.

Deze compleet nieuwe 29er mixt de efficiëntie van een klassieke hardtail met een moderne, doelgerichte framegeometrie. Het resultaat is een vertrouwd rijgevoel voor een breed aantal XC-ondernemingen. Met de grotere 29 inch-wielen geeft de Fathon 29 rijders een extra dosis stabiliteit. Het lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame heeft een 69 graden balhoofdhoek die speciaal afgestemd is op de 29er wielen en een 100 mm geveerde voorvork. Je krijgt dus optimale kracht en efficiency op de beklimmingen en totale controle op de afdalingen.

SPORT: Revel

Gewoon lekker in het weekend op pad. Geen druk, lekker trappen, gewoon een goede fiets. Pak de Revel!

Met een slim, duurzaam en lichtgewicht ALUXX aluminium frame, een soepele geveerde voorvork om de hobbels op te vangen en de grotere diameter van de 29 inch-wielen, is de Revel de juiste keuze voor beginnende trailrijders. Hij is soepel en comfortabel op gravelwegen of zandpaden en kan je met vertrouwen de weg wijzen naar meer uitdagende offroad-verkenningen

Lekker de sport ontdekken doe je met een van deze mountainbikes uit de opstapseries. En ’t fijne van ‘m kopen bij ARNT: altijd met de perfecte pasvorm aangemeten.

No nonsense, superstrakke mountainbikes tegen een hele scherpe prijs. meet de hardtails van giant!